Иска ни се да кажем, че Коледа е тук, но все още не е. Нищо де, остават само някакви си 25 дни, а украсата вече е налице.

Новите филми и сериали на Netflix през ноември

Новите филми и сериали на Netflix през ноември

Стрийминг платформата ще ни скъса от гледане

На най-любимия ни празник по традиция се отдаваме на маратон, включващ много коледни филми, и тази година няма да ѝ изневерим. Освен тематичните филми обаче ще има и други, които отдавна са грабнали вниманието ни. Голяма част от тях са на Netflix. Ето защо без да губим повече време, нека видим по-интересните предложения за месец декември.

V Wars

Не започваме месеца много тематично, а с апокалиптичен филм. В него ще видим как светът за пореден път е застрашен от странна и непозната болест, която превръща хората в кръвожадни създания - вампири.

В центъра на историята са двама приятели - доктор Лутън Суан (Иън Сомърхолдър) и Майкъл Фейн (Ейдриан Холмс). Приятелството им бива разбито, когато Фейн се разболява и започва да избива всеки срещнат. Заразата се разпространява бързо, което разделя света на две половини - заразени и незаразени.

Обстоятелствата се стичат така, че Майкъл застава начело на кръвожадните убийци, докато доктор Суан оглавява съпротивата.

V Wars е в Netflix от 5 декември

Marriage Story

Декември ще бъде доста силен за Netflix, но това се и очакваше. Marriage Story, освен че е събрал Скарлет Йохансон и Адам Драйвър на едно място, е дал и заявката, че ще се бори за награди.

Филмът проследява върховете и спадовете на брака между Никол (Йохансон) и Чарли (Драйвър). Двамата се обичат и са наясно и със силните, и със слабите страни на другия.

Както често се случва, помежду им има проблеми, които не могат да бъдат решени, въпреки наличието на любов и деца. 

Marriage Story ше ни покаже дали е възможно семейството да остане цяло, дори след като бракът се е разпаднал. Ще завършим с прогнозите на много специалисти, че филмът ще бъде сред претендентите за Оскар.

Marriage Story е в Netflix от 6 декември

6 Underground

Краят на годината ще бъде епичен и изпълнен с екшън. Гаранция за това ни дават режисьорът Майкъл Бей и актьорът Райън Рейнолдс.

В 6 Underground шестима души ще обединят усилията и талантите си, за да носят справедливост в този свят. За да се случи това обаче и шестимата трябва да са мъртви за обществото и да загърбят досегашния си живот.

Екипът е съставен от агент на ЦРУ (Мелани Лоран), снайперист от специалните части (Кори Хокинс), лекар (Адиря Архона), наемен убиец (Мануел Гарсия-Рулфо), експерт по паркур (Бен Харди) и шофьор (Дейв Франко).

Райън Рейнолдс пък ще бъде техният лидер. Лично на нас това ни стига, за да се залепим пред екрана.

6 Underground е в Netflix от 13 декември

The Witcher

Вече сме сигурни, че Netflix са си поставили задачата да ни съсипят. В края на месеца и точно преди празниците ще бъде пуснат и The Witcher.

The Witcher, Netflix, Хенри Кавил и ще има ли сериалът и втори сезон

Ще видим ли Хенри Кавил отново като вещер

Netflix ни изненадаха

Не е тайна, че това е най-очакваният сериал от нас през този месец и сме много развълнувани. Той е базиран на книгите на Анджей Сапковски - "Вещерът", и разказва историята на вещера Гералт от Ривия (Хенри Кавил).

Той е човек, превърнат в мутант с помощта на различни билки, отвари и магии. Предназначението на Гералт и останалите като него (колкото и малко да са те) е да броди из света и да убива чудовища за пари.

Той разбира се, е адски добър в това, но не е просто мутантът, за който всичко го мислят, а нещо повече. Животът му става още по-интересен, когато разбира, че младата принцеса на Цинтра - Цирила (Фрея Алън), е неговото предопределение. В картинката има и една голяма любов с вещицата Йенефер (Аня Шaлoтра).

The Witcher е в Netflix от 20 декември

Don't Fuck This Up

Завършваме месеца и годината с документална поредица, защото Netflix много ги бива в тези неща. Този път в шест епизода ще проследим последната година от живота на Кевин Харт.

А тя беше наистина динамична, изпълнена с върхове и спадове. Ще видим всичко около скандала с хомофобските публикации на актьора в Twitter, които му костваха мястото на водещ на наградите Оскар.

Кевин Харт, операцията и как катастрофата промени актьора

Как катастрофата промени живота на Кевин Харт

Никак не му е леко

Don't Fuck This Up ще включва интервюта както със самия Харт, така и с неговото семейство и приятели. Към момента няма информация до каква степен документалната поредица ще покаже и едно от най-трудните му изпитания - катастрофата.

 Don't Fuck This Up е в Netflix от 27 декември

През декември в Netflix можем да гледаме и други интересни продукции като A Christmas Prince: The Royal Baby (5 декември) The Confession Killer (6 декември) и The Two Popes (20 декември).