Ами, това е. Иска ли ни се или не лятото отмина. В оставащите дни от него можем само да се сбогуваме с него.

Новите филми и сериали на Netflix през август

Новите филми и сериали на Netflix през август

През следващите 30 дни ще станем разногледи

След това пък да посрещнем есента с голяма купа пуканки и доста часове пред телевизора в хола с новите филми и сериали, които Netflix са ни подготвили през септември. Ето и по-интересните, които ни грабнаха вниманието:

Chef's Table: BBQ

Обичаме тази поредица, защото винаги ни потичат лигите. А новият сезон на Chef's Table има всички предпоставки да се превърне и в любимия ни.

Простата причина е, че е посветен на приготвянето на барбекю. Нещо, което никога не отказваме, особено, ако е приготвено с майсторлък.

Именно майсторлъкът е в основата на вкусното приготвеното месо на скара. В новите епизоди ще видим какви са тайните на няколко различни майстори на барбекюто. И ако можем, ще си откраднем от техните знания.

Chef's Table: BBQ е в Netflix от 2 септември

So Much Love to Give

Доста мъже обичат да се шегуват, че не са създадени, за да бъдат само с една жена, а с поне няколко. Случаят на Фернандо е горе-долу същият.

Той е преуспял травматолог с жена и деца и има всичко, за което един мъж може да си мечтае. Но всъщност има повече, защото води двоен живот. От понеделник до четвъртък Фернандо води вече споменатия живот, а през останалите дни от седмицата е с друга жена, на друга работа.

Разбира се, нито една от двете не знае за двойния му живот, а проблемът е, че той ги обича и двете еднакво силно. Но нито една лъжа не може да продължава вечно...

So Much Love to Give е в Netflix от 9 септември

La Línea: Shadow of Narco

Признаваме си, че продукциите, които показват и разкриват сложни престъпни схеми, са ни крайно интересни. Затова обръщаме внимание и на La Línea: Shadow of Narco.

Ла Линеа е град в южната част на Испания, който е като всички останали, но разположението му не е. Той се намира между Мароко и Гибралтар и се явява на кръстопът, където трафиканти, които се занимават с пренасянето на дрога, цигари и трафик на хора, властват.

Документалната поредица ще покаже суровата действителност и героите както от едната страна на закона, така тези от другата.

La Línea: Shadow of Narco е в Netflix от 9 септември

The Devil All The Time

Том Холанд, Робърт Патисън, Бил Скарсгард и Себастиян Стан на едно място? Да, моля! Няма как просто да изпуснем филм с всички тези харесвани от нас актьори, а и сюжетът е доста любопитен и загадъчен.

Действието е ситуирано в периода между Втората световна война и войната във Виетнам, а младият Арвин Ръсел (Холанд) се бори с мистични зли сили, които застрашават него и семейството му.

В картинката е замесена също съмнителна млада двойка (Джейсън Кларк и Райли Киоу), местният шериф (Себастиян Стан) и нечестив проповедник (Робърт Патисън). Както казахме, доста мистично и интригуващо.

The Devil All The Time е в Netflix от 16 септември

Enola Holmes

Шерлок Холмс е голям образ и харесваме превъплъщенията както на Робърт Дауни Джуниър, така и на Бенедикт Къмбърбач. В Enola Holmes пък ще видим как ще се представи Хенри Кавил в ролята на прословутия детектив.

Фокусът във филма обаче няма да бъде хвърлен върху него, а върху малката му сестра Енола (Мили Боби Браун). Когато майка ѝ (Хелена Бонан Картър) изчезва безследно, Енола е решена да разгадае мистерията и да я открие.

Шерлок и другият ѝ голям брат Майкрофт (Сам Клафлин) обаче смятат, че за 16-годишната им сестра е по-добре да отиде в училище, а те да се заемат със случая. Това ще затрудни Енола до някаква степен, но със сигурност няма да я спре.

Enola Holmes е в Netflix от 23 септември

През септември в Netflix можем да обърнем внимание и на Bookmarks (1 септември), I'm Thinking of Ending Things (4 септември), Away (4 септември), The Social Dilemma (9 септември) и Ratched (18 септември).