Netflix привлича абонатите си, предоставяйки им богато съдържание на филми и сериали, от които те могат да избират. Това, което ги различава най-вече от останалите стриминг платформи, е, че пускат всичките епизоди на сериалите си накуп.

The Spy, Netflix, Ели Коен, Саша Барон Коен и трейлър на сериала за агента на Мосад

Невероятната история на един двоен агент

Сериалът на Netflix The Spy ни среща с Ели Коен и подвизите му за Мосад

И няма какво да се лъжем - този подход е доста як. Оказва се обаче, че стрийминг платформата започва постепенно да се отказва от него.

Според ComicBook, Netflix ще спрат да пускат целите сезони на някои от сериалите и шоутата си в един ден. Първите, които ще бъдат на този принцип, ще са The Great British Baking Show и Rhythm & Flow. По непотвърдена информация, тази промяна идва, за да даде по-дълъг живот на тези продукции.

Бил Гейтс, Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates, Netflix и трейлър на документалния филм за него

От какво се страхува Бил Гейтс

Документалният филм Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates ще бъде задължителен за гледане

Шоуто Rhythm & Flow например ще тръгне през октомври и при него ситуацията ще бъде доста специфична. На 9 октомври ще бъдат пуснати първите му четири епизода, пети, шести и седми ще бъдат налични седмица по-късно, а финалните два - на 23 октомври.

Новите филми и сериали на Netflix през септември

Новите филми и сериали на Netflix през септември

Есента започва обещаващо

Не е ясно кои ще бъдат сериалите и шоутата, които ще бъдат разпространявани по този модел в бъдеще, но определено така ще се намалят и сюжетните разкрития за хората, които не са имали възможност да изгледат всичко накуп.