В края на 2019 г. бяхме много приятно изненадани от новината, че bTV са решили да закупят правата за излъчването на трите сезона на "Наркос".

"Наркос", bTV Action, Пабло Ескобар и кога сериалът тръгва в българския ефир

Величието и падението на Пабло Ескобар и по телевизията

Как се изкарват по 5 милиона долара за седмица

Още по-приятно изненадани сме от факта, че в ефира на bTV Action ще тръгне и първият сезон на "Наркос: Мексико". В него, както добре знаем, сменяме както времето, така и мястото на действие - от Колумбия в Мексико.

В началото на 80-те години на миналия век по-находчивите мексиканци са изкарвали нелоши пари от търговията с марихуана. Феликс Гаярдо (Диего Луна) обаче мисли мащабно и решава да обедини всички по-големи производители на лекия наркотик в един голям картел.

Феликс Гаярдо (Диего Луна)

Източник: Netflix

Феликс Гаярдо (Диего Луна)

Дори само изречено на глас, това си е предизвикателно, какво ли остава да бъде направено. Гаярдо обаче е решен планът му да успее. Когато разбира, че от кокаин се печели в пъти повече, играта придобива различни измерения.

Агентът на DEA Кики Камарена (Майкъл Пеня) е назначен от службата, за да попречи на Феликс Гаярдо да се превърне в най-силния човек в Мексико.

Кики Камарена (Майкъл Пеня)

Източник: Netflix

Кики Камарена (Майкъл Пеня)

Първият епизод на "Наркос: Мексико" ще бъде излъчен на 16 януари от 20 ч. по bTV Action, а останалите девет ще можем да гледаме всеки делничен ден по същото време.

Narcos: Mexico, Диего Луна, Netflix и първи тийзър към втори сезон на сериала

Никой не е недосегаем в кокаиновата война

Първи тийзър на Narcos: Mexico

По този начин ще можем да си припомним какво се е случило преди вторият сезон на сериала да бъде наличен в Netflix (13 февруари).