През 2017 г. видяхме Джуд Лоу в "Младият папа" и, нека го кажем по най-семплия начин - много ни хареса. Точно толкова ни хареса и новината, че през ноември HBO и Sky подновяват снимките на сериала. 

Новите заглавия по HBO през юли

Новите заглавия по HBO през юли

Само две, но много силни

Според Variety, новият сезон ще се казва The New Pope (Новият папа), а към Джъд Лоу ще се присъедини Джон Малкович. Режисьор отново ще бъде Паоло Сорентино, което няма как да не ни радва. Между другото, тези три факта ни потвърдиха и от HBO България.

Все още няма яснота около сюжета, ето защо прилагаме трейлъра на "Младият папа" и набързо щриховаме за какво ставаше въпрос в него.

Лени Белардо (Джуд Лоу) е първият папа с американски произход - папа Пий XIII. Лени няма нищо общо с образа на типичен духовник, пуши, смята, че няма грехове, и обича да се разхожда с анцуг. Не е трудно да се предположи какво ще й се случи на Ватикана, когато някой подобен бъде поставен начело й, и какви сътресения ще последват - от най-долните до най-горните етажи на католическата институция. 

Първи поглед към Джулия Робъртс в сериала Homecoming

В кой сериал ще видим Джулия Робъртс

Новото предизвикателство за актрисата

В момента Джуд Лоу участва в снимките на Captain Marvel, който ще видим на екран през 2019 г. Ще го гледаме и във "Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд", където играе младия Дъмбълдор.