Освен филм, "хубава жена" е словосъчетанието, което всеки път извиква в главите ни Джулия Робъртс. Почти същото е и с "булката беглец" - отново превърнало се в нарицателно за нея. И докато "филм+Джулия Робъртс" е напълно нормална асоциация, то "сериал+Джулия Робъртс" е доста непривична комбинация.

Джулия Робъртс - "Хубава жена" и на 50

Джулия Робъртс - "Хубава жена" и на 50

Каква е тайната за красота на актрисата

Всъщност, не е точно така, защото в края на миналата година се появи новината, че Робъртс ще вземе главната роля в сериала "Today Will Be Different" на HBO. Към момента обаче не се знае нищо за продукцията и, по информация на HBO България, до края на настоящата година у нас няма да видим "Today Will Be Different".

Но Джулия Робъртс, очевидно, не се отказва, защото ще участва с главна роля в друг сериал - Homecoming, този път на Amazon Studios.

В него Джулия Робъртс е терапевт в специален център, където помага на бивши войници да се върнат обратно към цивилния живот. Колкото и хуманни да са задълженията й, в един момент тя решава да напусне.

Четири години по-късно работи като сервитьорка. Един ден при нея идва човек, който с въпросите си я връща назад към предишната й работа. Това е и моментът, в който героинята на Робъртс ще разбере, че истината за центъра е малко по-различна. 

Джулия Робъртс най-после има Instagram

Първата снимка на Джулия Робъртс в Instagram

Актрисата най-после има профил в социалната мрежа

Все още не е ясно кога ще гледаме Homecoming, но се очаква да е някъде през есента. Според IMDb сериалът ще има 10 епизода.