В първите дни на юли, освен за хубаво време, сме настроени и за хубави филми и сериали. Вече стана дума за новите заглавия Netflix. Сега е ред на тези по HBO.

Новите филми и сериали на Netflix през юли

Новите филми и сериали на Netflix през юли

Сериали, комедии и един апокалиптичен трилър

Този път списъкът е само от две заглавия. 

Отворени рани

"Отворени рани" (Sharp Objects) ще ни срещне с репортерката Камил Прийкър (Ейми Адамс), която е изпратена в родното си градче Уинд Гап, Мисури, за да отрази убийството на две момичета и да напише "страхотна" история.

Това завръщане към корените й обаче може да се окаже пагубно за Камил, защото тя има доста травми от детските си години. И, разбира се, са свързани и с чудноватата ѝ майка, в ролята на която ще видим Патриша Кларксън (трите филма "Лабиринтът").  

Нищо чак толкова интересно дотук? Окей, ето три малки подробности, които биха накарали всеки да се замисли.

"Отворени рани" се развива в осем епизода, вдъхновени от едноименния роман на Джилиан Флин.
Режисьор на сериала е Жан-Марк Вале. Да, да, същият, който режисира и "Големите малки лъжи", а всички знаят колко добре му се получи.

Ейми Адамс разследва убийство в Sharp Objects

Ейми Адамс разследва убийство в Sharp Objects

В новия сериал на НВО

Създател на сериала пък е Марти Носкон, която е отговорна за "Бъфи - убийцата на вампири" (1996-2003 г.) и за "Момчетата от Медисън авеню" (2007-2015 г.). 

Премиерата на "Отворени рани" е на 9 юли.

Робин Уилямс: Влезте в ума ми

Новината за смъртта на Робин Уилямс през 2014 г. дойде като гръм от ясно небе. Сега, четири години по-късно, излиза биографичен филм, който е един невероятно интимен негов портрет. 

"Робин Уилямс: Влезте в ума ми" проследява живота и развитието на кариерата на актьора, когото, освен с невероятните роли, ще запомним и с мисълта, че на всеки от нас е дадена и искрица лудост, и ако я изгубим и нея, сме едно нищо. 

Пред камерата, за да споделят спомени за Робин Уилямс, застават негови близки и колеги, които правят разказа още по-наситен с емоционални моменти.

Премиерата на "Робин Уилямс: Влезте в ума ми" е на 17 юли