Преди да почине 27-годишният Антон Йелчин беше един от най обещаващи актьори в Холивуд. Той загуби живота си при нещастен случай на пред дома си Лос Анджелис. Загубата е непоправима не само за семейството му, емигрирало от някогашния СССР, когато Антон е на 6-месеца, но и за всеки, който е бил близък с него чрез филмите и работата му. За всички тях е Love, Antosha.

Документалният филм дава възможност да се запознаем по-отблизо с личността на Йелчин, започнал кариерата си в киното на 9-годишна възраст. Той търси предизвикателствата, не спира да опитва нови неща, "добър е във всичко", както казва Кристен Стюърт в трейлъра на филма.

Освен с кино, където го познаваме от "Стар Трек: Отвъд", "Само любовниците остават живи", "Алфа дог", "Луди от любов", Антон е талантлив музикант и фотограф.

Love, Antosha включва архивни кадри, негови музикални изпълнения, разговори със семейството му, както и интервюта с някои от колегите му, сред които са Дженфър Лорънс, Крис Пайн, Кристен Стюърт, Фелисити Джоунс.

Премиерната дата на Love, Antosha е на 2 август.