От няколко месеца Game of Thrones е вече в историята, но в социалните мрежи продължават да се споделят мемета за това колко лош е бил последният сезон на сериала. Феновете просто не могат да го преживеят.

Game of Thrones, Карис ван Хутен и голотата в сериала

Карис ван Хутен за голотата в Game of Thrones

Какво разкри актрисата

Като залъгалка им служи подготвяният сериал за предисторията на Game of Thrones. Всъщност сериалите са два, като снимките на единия започнаха през лятото, но последното, което чухме, е, че HBO са му дръпнали шалтера.

Същото обаче не важи за другия, който трябва да проследи историята на дома Таргериен - House of the Dragon. Действието ще се развиват около 300 години преди събитията от Game of Thrones, което означава, че няма как да видим някой от познатите ни герои и актьори.

Има обаче едно изключение и то се казва Карис ван Хутен. Както знаем, актрисата влезе в ролята на Мелисандре, за която не се знае почти нищо, освен че е на няколкостотин години. Именно дълголетието може да позволи евентуалното ѝ участие в House of the Dragon.

House of the Dragon, Game of Thrones, HBO и новини около предисторията на дома Таргариен

Драконите все още са живи

HBO обявиха, че сериалът House of the Dragon ще го бъде

Entertainment Weekly са запитали Карис ван Хутен дали би участвала в сериала, ако продуцентите ѝ се обадят. Актрисата казва, че това много зависи от сюжета, защото би искала да види героинята си в различна от вече познатата ни светлина. Това означава, че врата е отворена, но дали ще се случи, е друг въпрос.