Очевидно днес ще има доста новини около бъдещите продукции на HBO, свързани с Game of Thrones.

The Long Night, HBO и защо няма да видим предисторията на Game of Thrones

Отказва ли се HBO от предисторията на Game of Thrones

Снимките може и да започнаха, но не всичко върви добре

Е, вярно е, че новината около предисторията на Троновете, която Джордж Р.Р. Мартин нарича The Long Night, не беше никак добра, но се надяваме, че трудностите ще бъдат преодолени и в крайна сметка сериалът ще види бял свят.

На фона на тези тревожни новини HBO използваха възможността да ни зарадват с нещо положително. Другият сериал за предисторията на Game of Thrones, който ще се концертира върху дома Таргариен, беше официално потвърден.

Снимка 433268

Източник: Instagram / kirslave_ms

House of the Dragon, както е заглавието му към момента, ще ни върне 300 години преди познатите ни събития от Game of Thrones, за да ни разкаже за зараждането и крахът на Таргариен.

Снимка 450341

Източник: Facebook / HBO Bulgaria

Джордж Р.Р. Мартин и Мартин Кондал ще напишат сценария. Той ще бъде базиран на книгата "Огън и кръв". Мигел Сапочник пък ще режисира първия от общо 10 епизода. Споменаваме името му, защото именно той режисира прословутия епизод, познат като "Битката на копелетата", от шести сезон на Game of Thrones.

Емилия Кларк, рожденият й ден и гостите от от Game of Thrones Кит Харингтън и Джейсън Момоа

Емилия Кларк и супервеселият й рожден ден

Актрисата навърши 33

Въпреки всички тези новини все още няма информация нито кога трябва да видим сериала, нито кои ще бъдат актьорите в главните роли.