Свикнали сме да гледаме Брад Пит в какви ли не филми, но определено му се отдава да спасява човечеството. Точно това ще се опита да направи и в "Към звездите".

"Имало едно време в Холивуд", Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Куентин Тарантино и кинофестивала в Кан

Леонардо ди Каприо, Брад Пит и Куентин Тарантино - трима стилни мъже в Кан

Бляскавата премиера на "Имало едно време в Холивуд"

За филма се говори от доста време, като премиерната му дата беше променяна няколко пъти. Вече имаме първи трейлър, който ни дава и ясна насока за това какво да очакваме.

Рой Макбрайд (Брад Пит) е астронавт, който по чудо оцелява след като пада от Космоса. Да, знаем, че звучи доста сртанно, но първата минута от трейлъра ни показва точно това. Не след дълго правителството се обръща към него, защото смятат, че той е единственият човек, който може да им помогне.

Това е така, защото те издирват неговия баща (Томи Лий Джоунс), който е бил изпратен на мисия в Космоса, за да разбере дали има живот, но е изчезнал.

Оказва се също така, че бащата на Макбрайд е правел експерименти със специална материя, която е толкова секретна, че едва шепа хора знаят за съществуването ѝ. Тя е много опасна, защото, ако не бъде използвана правилно, може да унищожи живота на Земята.

"Имало едно време в Холивуд" с Брад Пит, Леонардо ди Каприо, Марго Роби и първи трейлър на филма

Първи трейлър на "Имало едно време в Холивуд"

Брад Пит и Леонардо ди Каприо ни връщат през 60-те години на миналия век

И така нашият герой отново отива в Космоса, където виждаме, че се забърква в големи неприятности, които включват престрелка на друга планета. Всичко това много ни допада, защото все пак такива неща трябва да има във всяка една фантастика.

Премиерата на "Към звездите" е на 20 септември