Коронавирусът може и да повлияе на "Смъртта може да почака" и седмия филм за "Мисията невъзможна", но за момента няма изгледи това да се случи и с третия филм за "Джурасик свят".

"Мисията невъзможна", Италия, коронавирусът и отлагането на снимките на филма

Коронавирусът повлия и на "Мисията невъзможна"

Тази зараза влияе на всичко

Лично режисьорът Колин Тревъроу се похвали в социалните мрежи, че снимките вече са започнали. По-интересното обаче е, че третият филм от поредицата вече има и официално заглавие - Jurassic World: Dominion.

Очертава се динозаврите да имат пълно превъзходство над хората, което ще обърне досегашното статукво. Разбира се, можем само да гадаем какво ще се случва, защото за момента няма никаква информация около сюжета.

Очаква се в Jurassic World: Dominion да видим както легендарните за франчайза лица Джеф Голдблум, Лора Дърн и Сам Нийл, така и тези от последните два филма - Крис Прат и Брайс Далас Хауърд.

Jurassic World: Camp Cretaceous, "Джурасик свят", Netflix и какъв анимиран сериал ни готвят

Netflix готви анимирана версия на "Джурасик свят"

Нямаме търпение да видим Jurassic World: Camp Cretaceous

Спомняме си, че в "Джурасик свят: Рухналото кралство" (2018 г.) паркът беше напълно унищожен и немалка част от динозаврите успяха да избягат. Така че очакваме да видим какви бели ще сътворят. Jurassic World: Dominion трябва да се завърти по кината през юни 2021 г.