В началото на годината, така за отскок, Lionsgate ни показаха първия трейлър към третия филм за Джон Уик. И понеже премиерата наближа, решиха да ни приповдигнат настроението с още един.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum, Киану Рийвс, Хали Бери и първи трейлър на третия филм за Джон Уик

Ще оцелее ли Джон Уик

"Ако искаш мир, приготви се за война"

Това, което знаем до момента, е, че действието в John Wick: Chapter 3 - Parabellum ще започне там, където спря в "Джон Уик 2". Високата маса, както се нарича организацията на наемните убийци във филма, иска главата на г-н Уик (Киану Рийвс). А за нея пък е обявена скромната награда от 14 милиона долара

Това автоматично означава, че всеки един наемен убиец по света ще тръгне по петите му. Ето защо в новия трейлър не можахме да преброим колко хора Джон Уик успя да убие в рамките на две минути. Както знаем, едно от новите лица във филма е Хали Бери, която влиза в ролята на София. 

Оказва се, че Джон и София имат общо минало, от което тя не пази много топли спомени. Все пак обаче ще се опита да му помогне да оцелее. Освен многото убийства, от трейлъра научаваме, че Джо Уик има костюм, който може да спира куршуми. Доооста яко. 

Дали обаче това ще му бъде достатъчно, за да се измъкне от напечената ситуация, не се знае. Защото на хоризонта се появява и късоподстригана млада жена (Ейжа Кейт Дилън), която ще се окаже и най-голямото препятствие пред Джон Уик. 

От трейлъра не видяхме само появата на баскетболиста на Филаделфия Бобан Марянович, който също ще вземе участие в продукцията. Но най-интересното около третия филм е закодирано в самото заглавието. Досега се чудехме какво ли означава Parabellum

"Джон Уик 3" - първи поглед към Киану Рийвс и Хали Бери

Колко добре си пасват Киану Рийвс и Хали Бери в "Джон Уик 3"

Първи общ кадър на двамата и повече информация около героинята ѝ

Режисьорът Чад Стахелски повдигна завесата зад тази мистерия. Пред Entertainment Weekly той сподели, че е голям почитател на латинския език. Оттам идва и думата, която означава "ако искаш мир, приготви се за война".  

Премиерата на John Wick: Chapter 3 - Parabellum е на 17 май