Феновете на Киану Рийвс и един от емблематичните му образи - Джон Уик, нямат търпение да дойде месец май, за да видят третия филм от поредицата. Без бой признаваме, че и ние сме в очакване.

Първи поглед към Киану Рийвс в "Джон Уик 3"

Първи поглед към Киану Рийвс в "Джон Уик 3"

Баба Яга се завръща... на кон

До този момент имахме само няколко снимки на Джон и едно от новите попълнения във филма София (Хали Бери). За сюжета знаем, че John Wick: Chapter 3 - Parabellum ще започне там, където вторият филм свърши. Джон Уик има един час преди официално да бъде обявена награда за главата му. А тя не е никак малка - цели 14 милиона долара. 

Вчера, 17 януари, получихме и дългоочаквания първи трейлър, който има за цел да ни зариби и признаваме, че точно това направи. Потвърждава се информацията, че хората по високите етажи на наемните убийци искат смъртта му, а той няма никакъв избор, освен да бяга. 

Но който е гледал първите два филма, знае, че г-н Уик не просто ще бяга, а след себе си ще остави много трупове. Способен е да убие човек, дори докато язди кон. Просто супер. Но от напрегнатите гонки по улиците се пренасяме в пустинята. 

"Джон Уик 3" - първи поглед към Киану Рийвс и Хали Бери

Колко добре си пасват Киану Рийвс и Хали Бери в "Джон Уик 3"

Първи общ кадър на двамата и повече информация около героинята ѝ

Джон се озовава в Близкия изток, където се среща със своя стара позната - София, за да потърси помощ от нея. Двамата ще заформят смъртоносен тандем, а кучетата на София, които вече видяхме от първите снимки, правят нещата да изглеждат още по-впечатляващо. 

Премиерата на John Wick: Chapter 3 - Parabellum е на 17 май