Очакваме с нетърпение третия филм за Джон Уик и сме сигурни, че Киану Рийвс няма да ни разочарова. 

Първи поглед към Киану Рийвс в "Джон Уик 3"

Първи поглед към Киану Рийвс в "Джон Уик 3"

Баба Яга се завръща... на кон

Нямаме много информация около сюжета, освен че за главата на Уик е обявена награда от 14 милиона долара и той ще трябва да се бори за живота си, защото всички наемни убийци по света са по петите му. Преди време се появи първа официална снимка, на която видяхме как се опитва да се измъкне от преследвачите си на... кон. 

Човъркаше ни обаче каква ще бъде ролята на Хали Бери, а знаехме само, че героинята ѝ ще се казва София. Е, вече имаме и първа снимка на Джон Уик и София. 

Йес, бейби, по-добре не може и да бъде. От Entertainment Weekly разбираме и повече за героинята на Хали Бери. Оказва се, че двамата с Джон са имали нещо общо в миналото и сега тя ще е може би единственият човек, който ще се опита да му помогне. 

Двамата са се запознали в Близкия Изток, където вероятно Джон Уик е бил по работа. София има и верни придружители в лицето на две белгийски овчарки - Малиноа. Очевидно традицията да бъдат намесени кучета ще продължи, а да не забравяме, че всичко започна заради убийството на куче. 

Една от изненадите, които крие филмът, е, че по всяка вероятност ще видим 221-сантиметровият баскетболист на Лос Анжелис Клипърс Бобан Марянович в ролята на наемен убиец. Ще бъде доста страшно. 

Първи поглед към Хали Бери в "Джон Уик 3"

Първи поглед към Хали Бери в "Джон Уик 3"

Доста секси убиец

"Джон Уик 3" е по кината от 17 май 2019 г.