"Жокера" се оказа тотален хит за Warner Bros., въпреки че самото студио не е вярвало кой знае колко в успеха на филма.

"Жокера", Тод Филипс и скандалът, който предизвика новината за втори филм

Скандалът, който се разрази около "Жокера"

Продължението на филма се оказа ябълката на раздора

Но спокойно можем да кажем, че благодарение на Хоакин Финкс нещата се получиха доста добре. Толкова добре, че когато чуем за Жокера веднага се сещаме за този на Финикс, а не за този на Джаред Лето.

И въпреки скромния за стандартите на Холивуд бюджет филмът успя. Заговори се веднага за продължение, но по ред причини нищо не официално потвърдено.

Снимка 446464

Източник: Instagram / jokermovie

Според The Mirror, Warner Bros. възнамеряват да инвестират в още два филма. За да се случи това обаче първо трябва да убедят Хоакин Финикс, без когото със сигурност това няма да бъде възможно.

От изданието твърдят, че студиото е отправило оферта към актьора и се очаква той да получи 50 милиона долара за евентуалните два филма, който трябва да се появят в следващите четири години.

Рей Фишър, Джейсън Момоа, Джос Уедън, Warner Bros., "Лигата на справедливостта" и обвиненията на актьорите към режисьора и студиото

И Джейсън Момоа нападна Warner Bros.

Атаката става сериозна

Ако информацията на The Mirror се окаже вярна, то това ще бъде сериозно повишение на хонорара на Финикс, който за "Жокера" получи 4.5 милиона долара.