Изминаха доста месеци, откакто видяхме първия трейлър на "Годзила: Кралят на чудовищата", но Warner Bros. решиха да ни зарадват предколедно с втори.

Първи трейлър на „Годзила II: Кралят на чудовищата“

Зрелищен пълен трейлър на „Годзила II: Кралят на чудовищата“

Ще видим ли сблъсък на титани

В първия трейлър видяхме познатите ни лица от "Годзила" (2014 г.) Кен Уатанабе и Caли Хокинс, както и едно ново за франчайза - Мили Боби Браун. Видяхме и Годзила, разбира се, и ни беше загатнато, че Титаните, които някога са властвали над Земята, са още три - Мотра, Родан и Гидора

Според криптозоологическата агенция "Монарх" всички те трябва да бъдат намерени, защото са единственият шанс на човечеството да оцелее. 

Вторият трейлър започва с Мили Боби Браун, която неуспешно се опитва да се свърже с някого. След това идва и якото млатене между праисторически същества, които с лекота могат да заличат цели градове. 

Хората имат задачата да разберат кои от тези Титани са дошли, за да да ги унищожат, и кои, за да ги спасят. А завършекът е просто епичен. Виждаме как Годзила е на път да се впусне в свирепа битка с триглавия крал Гидора, който се очертава да бъде и най-силен.

Godzilla vs. Kong - Александър Скарсгард ще участва във филма с Мили Боби Браун

Годзила и Кинг Конг си намериха майстора

Новото предизвикателство пред Александър Скарсгард

Премиерата на "Годзила: Кралят на чудовищата" е на 31 май