Вече споменахме защо днешният ден е изпълнен с филми и техните трейлъри - Comic-Con. Първо видяхме какви ще ги върши Джейсън Момоа в "Аквамен", а сега е ред да видим и какви ще ги забърка Годзила в предстоящия си филм. 

Първи трейлър на "Аквамен" с Джейсън Момоа

Първи трейлър на "Аквамен" с Джейсън Момоа

Ще се завърне ли кралят

На първо четене, правят впечатление три неща. Първото е завръщането на Кен Уатанабе и Caли Хокинс, които гледахме и в "Годзила" (2014 г.). Второто е присъствието на Мили Боби Браун.

Тук, както и в Stranger Things, тя взима главната роля, а от видяното в трейлъра може да кажем, че присъствието ѝ май няма много да се различава от това в сериала на Netflix.

Третото нещо са Титаните, властвали на Земята много преди хората. 

В "Годзила II: Кралят на чудовищата" човечеството е на прага на изчезването. Единственият шанс да бъде спасено - според криптозоологическата агенция "Монарх", е да бъдат открити въпросните Титани.

Годзила е ясна, тя спаси Земята още в първия филм, вероятно ще го направи и в този. Другите три обаче - Мотра, Родан и Гидора, са пълна мистерия. 

Първи тийзър на "Годзила: Кралят на чудовищата"

Първи поглед към "Годзила: Кралят на чудовищата"

Макар и кратък

В актьорския състав на филма на Майкъл Дохърти ("Крампус"), освен гореизброените Кен Уатанабе, Caли Хокинс и Мили Боби Браун, са и Вера Фармига, Брадли Уитфорт и Кайл Чандлър

"Годзила II: Кралят на чудовищата" излиза на 31 май 2019 г.