"Фантастичната четворка" от 2015 г. се оказа доста сериозен провал - нито беше приет добре от критика и фенове, нито приходите му бяха на ниво.

Джон Кразински, Marvel, Фантастичната четворка и преговаря ли за роля във филма

Ще видим ли Джон Кразински като супергерой

Обадеждаващи слухове за бъдещето на Фантастичната четворка

До голяма степен провалът му оказа влияние и върху режисьора Джош Транк, който изпадна в немилост. Сега с Capone (2020 г.) той се опита да възроди кариерата си, но дали ще се получи, все още предстои да разберем.

Покрай протестите в Америка през изминалите седмици Транк каза нещо много интересно в интервю за Geeks of Color. Режисьорът твърди, че е искал героинята на Кейт Мара - Сю Сторм, да бъде изиграна от чернокожа актриса. Нещо, което се случи с Джони Сторм, в чиято роля видяхме Майкъл Б. Джордан. 

Снимка 482967

Източник: GettyImages

Джош Транк твърди, че е имал определено виждане за това как да изглеждат героите, но е срещнал съпротива от студиото - 20th Century Fox.

Нов комикс за "Фантастичната четворка"

Нов комикс за "Фантастичната четворка"

Дали ще бъде превърнат във филм

Транк е искал Сю, Джони и Франклин Сторм да бъдат изиграни от чернокожи актьори, но от студиото не са позволили подобно нещо, пише Deadline. Режисьорът казва, че сега съжалява за това, че не е отстоявал по-упорито вижданията си. Ние пък се чудим колко ли искрени са съжаленията му и дали някой не се опитва да се оттласне от блатото, в което провалът му го завлече.