Надяваме се, че възможно най-скоро всемогъщият президент на Marvel Studios Кевин Файги ще разкрие плановете как ще вкара и мутантите от Х-Мен, и героите от Фантастичната четворка в киновселената на Marvel.

Marvel, HBO GO и филмите със супергерои, които ще можем да гледаме в стрийминг платформата

Супергероите идват у дома

19 филма от киновселената на Marvel в HBO GO

За Х-Мен към момента като че ли най-малко се говори, което е жалко, защото много харесваме героите. Но е почти сигурно, че Фантастичната четворка ще я бъде.

Според източници на Geeks Worldwide, Marvel не си губят времето по време на пандемията и провеждат онлайн срещи с актьори. Сред пък се твърди, че е бил и Джон Кразински.

Поводът пък е бил евентуално негово участие в бъдещ филм на студиото. Ролята, за която е спряган пък, е тази на Рийд Ричард, познат като Господин Фантастичен.

През март режисьорът на "Нито звук 2", чиято премиера беше отложена за месец септември, каза през ComicBook, че с удоволствие би влязъл в тази роля. Не е тайна и че той е фаворитът на феновете за нея.

Еванджелин Лили, Marvel и какво ще стане с героинята ѝ след скандала

Какво ще се случи с Еванджелин Лили

В днешно време трябва повече да внимаваш, когато говориш

Също важи и за съпругата му Емили Блънт, която хората виждат като Сюзан Сторм. Към момента нищо не е официално потвърдено, но стискаме палци скоро и това да се случи.