Феновете на Джон Уик чакаха доста време, за да видят третия филм от поредицата, в който Баба Яга, както е известен сред наемните убийци, ще трябва да се бори много сериозно за живота си.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum и какви подигравки отнесе трейлърът на третия филма за Джон Уик

Какви подигравки отнесе трейлърът на третия филма за Джон Уик

Дсота забавни съвпадения

Спокойно можем да кажем, че филмът не ни разочарова, защото ни даде точно това, за което бяхме отишли в киното - чиста доза екшън, подплатена с много реалистични, дори брутални сцени. Абе, беше си супер. Приходите в бокс офиса пък също са много добри, детронирайки "Отмъстителите: Краят" от челната позиция.

Според Variety, за три дни "Джон Уик 3" успя да спечели 57 милиона долара в САЩ и 35 милиона долара от световния бокс офис, или общо 92 милиона долара. По този начин филмът успя да измести "Отмъстителите: Краят", който беше окупирал върха цели три седмици.

Game of Thrones, "Джон Уик 3" и какво е общото между сериала и филма

Какво е общото между Game of Thrones и "Джон Уик"

Връзките са неизбежни

В САЩ "Джон Уик 3" се представи много по-добре от предните два филма, които спечелиха 14.4 и 30.4 милиона долара за първия уикенд от премиерата си.

Хали Бери, "Джон Уик 3", тренировките за филми и как актрисата е счупила три ребра

Какво е коствало на Хали Бери ролята в "Джон Уик 3"

Тренировките за филма не са били шега работа

Несъмнено това е голяма победа за г-н Уик, но "Отмъстителите: Краят" върви към място в историята. До момента четвъртият филм за Отмъстителите е спечелил 2.6 милиарда долара и от най-касовия филм до момента ("Аватар") го делят около 170 милиона долара