Вече обърнахме внимание на това колко секси беше Хали Бери на световната премиера на "Джон Уик 3" в Ню Йорк. Понякога просто оставаме с усещането, че тази жена не остарява.

"Джон Уик 3", Хали Бери, Киану Рийвс и колко секси беше актрисата на премиерата на филма

Колко секси беше Хали Бери на премиерата на "Джон Уик 3"

Киану Рийвс също ѝ правеше компания, разбира се

В третия филм за Джон Уик пък ще ни го докаже за пореден път. Пред Entertainment Weekly актрисата споделя, че подготовката ѝ за "Джон Уик 3" е била на друго ниво. Това звучи доста силно при положение, че е участвала в доста екшън филми, сред които са "Не умирай днес" (2002 г.) и "Жената-котка" (2004 г.), и определено не ѝ е за първи път.

Бери споделя, че за гореизброените филми е тренирала във фитнеса, дори ѝ се е наложило да научи капоейра. Тренировките за "Джон Уик 3" обаче започват цели шест месеца преди снимките да стартират и са били пет пъти в седмицата.

И тук не става дума само за фитнес. "Тренировките включваха стрелба с оръжие, айкидо и други различни бойни спортове", допълва актрисата. По време на подготовката си тя е счупила цели три ребра. В този момент споделя, че е мислила, че ще я извадят от филма и ще я заменят, но това не се е случило, защото режисьорът е държал именно тя да изпълни ролята.

Най-странното е, че дори няма представа как се е стигнало до счупванията, но знае, че била в петия месец от тренировъчния си режим и тялото ѝ трудно е издържало на натоварванията.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum, Киану Рийвс, Хали Бери и нов трейлър на третия филм за Джон Уик

Нов убийствен трейлър на третия филм за Джон Уик

Ще стане доста напечено

Във филма Хали Бери ще изиграе София - стар познат на Джон Уик, от който той търси помощ. Актрисата пък изобщо не съжалява за счупените ребра и болката, която е преживяла. Една от причините е, че Киану Рийвс ѝ е заявил още преди снимките да започнат, че ще ѝ се наложи да работи както никога досега, но крайният резултат ще си заслужава.