Остава малко повече от месец до премиерата на "Смъртта може да почака" и се вълнуваме много, а причините са няколко. Едната е, че това ще бъде и последният филм за Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд.

Ана де Армас, "Смъртта може да почака" и корицата на списание Porter

Колко секси е Ана де Армас на корицата на Porter

Кубинката в интервю за ролята си във филма за Джеймс Бонд

Други две са свързани с творческия състав на филма. Няма как очакванията ни да не са високи при положение, че Кари Фукунага ("Истински детектив" (2014 г.)) ще режисира, а Фийби Уолър-Бридж (Fleabag (2016-2019 г.), "Убивайки Ийв") е замесена в написването на сценария.

Песента на Били Айлиш - "No Time To Die", пък ни се е загнездила в главите и не можем да я изкараме от там. В предаването Capital Breakfast 18-годишната изпълнителка даде и своето предположение кой трябва да бъде следващият Джеймс Бонд, пише Entertainment Weekly.

Според Айлиш, Майкъл Б. Джордан би се справил по-най-добрия начин с тази роля. Няма как да не се съгласим с Били Айлиш, защото също смятаме, че Джордан би бил подходящ избор. Е, и ние като Асен Блатечки може да се сетим за още поне 50 подходящи актьори... В крайна сметка времето ще покаже.

Били Айлиш, брат ѝ Финиъс, "No Time To Die" и къде са написали песента за "Смъртта може да почака"

Магията зад песента за "Смъртта може да почака"

Няма кой да спре Били Айлиш и брат ѝ Финиъс, дори и Джеймс Бонд

Факт е, че през последните години доста се коментира кой ще замести Даниел Крейг. Дори се спекулираше, че това ще бъде Идрис Елба. Но до този момент чернокож актьор не е влизал в смокинга на Бонд, така че ще бъде интересно дали продуцентите ще изненадат всички с избора си.

Коронавирусът, "Смъртта може да почака", Китай и успя ли вирусът да спре Джеймс Бонд

Коронавирусът спря дори Джеймс Бонд

"Смъртта може да почака" ще понесе сериозни загуби