Докато сме в очакване на "Смъртта може да почака" - последната история за Джеймс Бонд с Даниел Крейг в главната роля, се наслаждаваме на Ана де Армас и снимките й в списание Porter. Кубинската актриса е на корицата на последния му брой в откровено и много земно интервю.

Във филма на Кари Джоджи Фукунага 31-годишната Армас е в ролята на Палома - мистериозен агент на ЦРУ, далеч от перфектните женски образи на традиционните Бонд момичета. Освен всичко друго, героинята й е и кубинка.

Самата Де Армас избягва да говори за това дали детството й в Хавана е било трудно, независимо от бедността и факта, че е износвала дрехите на брат си. Още тийнейджър, тя се мести в Испания, където става телевизионна звезда, за да се отправи след това към заветния Холивуд.

Големият момент за нея идва с "Блейд Рънър 2049", където тя е в ролята на холограма. Затова пък тази година получи номинация за "Златен глобус" за ролята си във "Вади ножовете". Там, както и в "Смъртта може да почака", си партнира с Даниел Крейг.

Освен като загадъчната Палома, тази година ще може да видим Ана и като Мерилин Монро във филма на Netflix - Blond.

Премиерата на "Смъртта може да почака" е на 8 април, а на Blond - по-късно тази година.