Още от началото на предаването Динко обвини Джино, че не е кавалерът, за който се представя, и има да връща голяма сума пари на бившата си жена. Тази вечер Господин ще разкаже историята и на останалите съквартиранти, а по-късно ще влезе в пряк сблъсък с Джино, който ще отрече всички тези обвинения.

Динко ще има възможността да получи отговор от първо лице, а какво ще се случи и ще се окажат ли твърденията по адрес на Бианкалана клевета, предстои да разберем.

Снимка 327610

Източник: Nova

След вече почти месец в изолация съквартирантите ще разберат какво е мнението на зрителите за тях. Това ще се случи в специалната коледна игра "Не се сърди, съквартирантче". Звездите ще трябва да познават по адрес на кого са различни коментари от Facebook страницата на предаването. 

Снимка 327611

Източник: Nova

Тази вечер ще видим и последните номинации в Къщата. Те ще се проведат по регламента плюс и минус и всеки от съквартирантите ще посочи най-достойния и най-недостойния за победа. Звездите, събрали най-голям отрицателен вот, ще се борят за одобрението на зрителите, а един от тях ще се раздели с шоуто завинаги още довечера.