Емоциите от старта на Big Brother осем години след последния сезон бяха силни както за зрителите, така и за съквартирантите, които прекрачиха прага на Къщата. 16 души с различни съдби и възгледи за живота се събраха под един покрив, обещавайки ни много интересни ситуации и моменти, които дълго ще се коментират.

Big Brother 2024 - кои са участниците, които прекрачиха прага на Къщата

Big Brother 2024 - кои са участниците, които прекрачиха прага на Къщата

И кои се откроиха още от началото на шоуто

E, емоциите бяха силни още от първите часове благодарение на взривоопасното посрещане, което Големия брат им осигури. След като Петър избра да остави своя багаж и да лиши останалите 15 от техния, куфарите им буквално бяха взривени в двора.

А у нас, зрителите, на момента се появи съмнение, че това е първата, но не и поредната постановка, която ще видим, и съвсем скоро дрехите и личните принадлежности ще бъдат върнати на притежателите им - може би срещу висок залог.

Снимка 686031

Източник: NOVA

Никакво съмнение обаче не остана, че завършилият Духовната семинария Марио бе звездата на първата вечер в Къщата. Дали заради вълнението от предизвикателството, в което се впусна, дали просто по навик, той прекали сериозно с броя на алкохолните напитки и това доведе до емоционални признания, доста залитания, опити за свалки и певчески прояви, с които успя да наруши съня на останалите съквартиранти.

А на следващия ден шоуто на спалия няколко часа духовник продължи и засега се очертава той да е една от най-колоритните личности в Къщата. Но докато някои се забавляват на хумора му, други се възмущават от поведението му, което не е присъщо на образованието и духовните ценности, които твърди че проповядва. Потребители в социалните мрежи пък бързо заключиха, че той е обобщен образ на църквата ни.

анкета

Кой ще бъде звездата на Big Brother 2024?

Виж резултати

Анджела 16.7%

Ивонне 9.3%

Веселка 5.6%

Георги Милионера 29.6%

Косара 5.6%

Марио 5.6%

Имам си друг фаворит 27.8%

Освен какви ще ги върши Марио със или без алкохол в ръка, с интерес ще проследим и как Петър ще се справи с мисията си на агент Енигма. Една от първите отговорности, които получи, е да е единственият, който ще може да номинира съквартиранти през първата седмица.

Снимка 686032

Източник: NOVA

И той си мисли, че никой не знае това, но всъщност всички го знаят. И сега ще видим кой ще излезе по-хитър - Петър, Big Brother или останалите 15 съквартиранти.