Две седмици след стъпването си на българския пазар, последното попълнение в една от най-популярните файтинг поредици Street Fighter - Super Street Fighter IV ще има своята официална турнирна премиера. Тридесет и шестима бойци могат да се включат, но само един от тях ще си тръгне с голямата награда на 16 май.

Състезанието SUPER STREET FIGHTER IV GRAND CLASH, организирано от официалния вносител на играта за България, ще намери своята арена в столичния рок клуб "Angel Heart". Началният час на събитието е 12:00.

За участие в турнира желаещите могат да се запишат предварително на e-mail: tool@pulsar.bg. Съперниците ще премерят сили на PlayStation 3 конзоли в пряка елиминация две от три игри, всяка от които протича в пет рунда.

Победителят ще си тръгне с оригинална игра на Capcom и чанта с подаръци, награди ще има и за всички участници в турнира, Онези от посетителите, които се престрашат да опитат играта, ще получат талон за отстъпка при пазаруване на стойност 10 лв.

По време на състезанието ще се проведе и томбола, на която всеки, закупил си играта Super Street Fighter IV от веригата от Pulsar и попълнил специалния талон за участие, ще се бори за брандиран Street Fighter IV джойпад MadCatz.

Водещ на SUPER STREET FIGHTER IV GRAND CLASH ще бъде известният в гейм средите Станислав Дюлгеров - Нинджата.


Super Street Fighter IV разполага с пълния списък на 25 герои от Street Fighter IV като Рю, Кен, Кримсън Вайпър, Абел, Ел Фуерте и Руфъс и добавя осем нови персонажи към света на Street Fighter IV. Впечатляващият нов списък включва класически бойци като Т,Хоук, както и съвсем нови имена като мистериозната и смъртоносна Джури. Добавени са и нови ултра комобота и подобрения на изключителните онлайн мачове и онлайн геймплей, представени в Street Fighter IV, плюс безброй допълнителни елементи.

• Обновен списък с движения: Пълен списък с движения със супер и нови ултра комбота, поредици,хитрини, нови фокус атаки и други!
• Данни за броя на кадрите за отделните герои!
• Пълни данни за героя: Разкрити са пълни данни за физическото състояние, силите и стратегиите на героите, включително за добавените 8 нови персонажи.
• Тактики: съвети и тактики за райониране, преобръщания и други ключови елементи, с които да останете жив, включително онлайн тактики!
• Постижения и трофеи: показани са всички Xbox 360 постижения и Playstation 3 трофеи!