От днес, 31 март, всеки понеделник и петък "Нешоуто на Нед" ще се излъчва в рамките на 60 минути.

Занапред, понеделниците ще бъдат отредени за всички рубрики от "Нешоуто" - тези на Ники Захариев, Уош Ем Си, Цецо Елвиса, експериментите на Нед.

Ще стартират и няколко нови рубрики. Сред тях са "Минутките на Щорк", в която Светозар Христов (познат от предаването Five stars) ще разказва всевъзможни неща в хумористичен стил, както и гафове от предаванията, които досега не са показвани в ефир. 

Петъчното издание на предаването ще продължи да бъде обзорно и ще показва най-добрите моменти от "Нешоуто и Градски момичета", заедно с някои неизлъчвани кадри от предаванията.

През останалите дни, от вторник до четвъртък, "Нешоуто", в своя 30 минутен формат, вече ще стартира точно в 22:00 ч. Половин час по-късно,  в 22:30,  GTV ще излъчва риалити шоуто "Градски момичета", като Силвия и Калина вече ще трябва да се справят със своите мисии в рамките на само 3 дни (вторник-четвъртък). Новата им мисия е да се поставят на мястото на персонала в хотел.

Тази вечер, когато ще се излъчи първото едночасово издание на "Нешоуто на Нед", на гости ще бъдат именно Силвия и Калина. Заедно с двуметровия водещ те ще прочетат някои от най-интересните писма на зрителите.