Електронното движение Metropolis отбеляза 13 години от създаването си тази събота.

Партито се проведе в Зимния дворец на спорта, а организаторите бяха превърнали залата в истинско произведение на изкуството с помощта на специални декорации и елементи.

Специален гост на събитието тази година беше английският  „пионер „ в електонната музика DJ Sasha.  Това е второто гостуване на британеца в България. През 2006 г. той взе участие във „Viva beach", първата морска иницатива на Метрополис , която се състоя на Какао, Слънчев Бряг.

Организаторите се бяха постарали  и обещанията за „лачен и изискан" интериор бяха спазени. Във VIP зоната имаше удобни дивани, столове и маси, които спомогнаха специалните гости на вечерта да се почувстват комфортно.

Задачата да подготвят публиката имаха дуото Spooky. Те съпровождаха госта и при предишното му посещение в България.  Spooky наложиха и стилът на музиката за вечерта- техно и тек хаус . Явно не са били подбрани случайно, тъй като се справиха изключително добре със задачата си.

Гвоздеят на програмата - DJ Sasha се представи на ниво. Англичанинът остана верен на стила си, като нито за миг не остави феновете  да скучаят.  Представянето му толкова се хареса на публиката, че след  ожесточени скандирания „Искаме още! Още, още!", той се върна на сцената и продължи партито. Така сетът на госта достигна близо 4 часа.

Последни в програмата бяха организаторите от Метрополис, представени от Ясен Петров, Смърф и диджей Стивън. Въпреки че гостите вдигнаха „летвата" много високо, опитните музиканти съумяха да задържат вниманието на феновете и да завършат подобаващо вечерта.

Можем да кажем едно голямо „Благодаря!" на организаторите  за добре свършената работа и осигуреното качествено забавление. Да се надяваме че от сега нататък всички парита ще бъдат на подобно високо ниво. А за феновете не електронната музика остава нетърпението да разберем кой DJ ще е следващият в дългия списък на Metropolis.