Ако искаме да избягаме от традиционното ежедневие и да се поглезим с напълно уникален престой в Амстердам, предлагаме да видите нещо много различно.

Разположен на върха на индустриален кран, хотел Faralda NDSM Crane разполага с три дизайнерски апартамента и открито джакузи с изглед към града, споделя Travel Away. В допълнение към джакузито на покрива, Faralda NDSM Crane Hotel предлага и бънджи скокове за истински търсачи на силни усещания.

Снимка 365059

Източник: travelaway.me

Тематичните апартаменти се намират на около 50 метра височина във въздуха и разполагат с отделни всекидневни, луксозни бани и най-съвременни технологии. Всяка една стая може да бъде разгледана детайлно на 360 градуса на сайта на хотела.

Апартамент Mystique

Снимка 365062

Източник: travelaway.me

Декориран в тъмни нюанси луксозният Mystique апартамент има модерен ориенталски почерк. С 36 квадратни метра и изглед към езерото IJ и Амстердам, мястото е разделено на две нива. Първият етаж представлява просторна всекидневна с отделна баня, в която има части от стар океански круизен кораб.

Снимка 365063

Източник: travelaway.me

На втория етаж е разположена спалнята с таван в златисто и красиви дълги сатенени завеси Chivasso пред нея, уникални картини и дизайнерски мебели.

Апартамент Secret

Снимка 365064

Източник: travelaway.me

Апартамент Secret е бившо машинно помещение, което сега е изцяло реставрирана модерна стая. С своите неутрални и меки цветове просторният апартамент е разделен на нива и е с големина от приблизително 40 квадратни метра. Първият етаж е дневната, а вторият включва спалня и вана за релакс.

Апартамент Free Spirit

Снимка 365061

Източник: travelaway.me

Малко по-надолу по крана се намира и апартаментът Free Spirit, който е вдъхновен от индустриалното минало на пристанището. Просторният апартамент също е разделен на две нива, приблизително от 36 квадратни метра е и се извисява на 35 метра над земята.