Понеже „Ножица-трепач" е уникално динамично представление, което нито веднъж не се повтаря, зрителите на хитовата пиеса ще могат да се запознаят с новия следовател по случая със загадъчното убийство и колега на култовия криминалист Вергил Вергилов, следовател Вергил Вергилов.

Не, не е станала грешка, просто колегите са с еднакви имена, но с различен подход при разплитането на мистериозни криминални престъпления, като това в „Ножица-трепач".

За вълнуващите разкрития на новия ни криминалист, капитан Вергил Вергилов ще помогне любимия и добре познат от множество хитови заглавия от театралния афиш („Много шум за нищо"; „Колко е важно да бъдеш сериозен"; „Римска баня"; „Вечеря за тъпаци" т.н.) Веселин Ранков, чиито глас веднага ни подсеща за безспорните разбивачи на телевизионни рейтинги, сериалите „Ало, Ало ! " и „АЛФ".

Този път любимият ни актьор ще се впусне в разгадаване на криминалния сюжет, като разследването няма да мине и без намесата на вас - зрителите !


По случаят ще работят още: Георги Къркеланов, Ненчо Илчев, Гергана Данданова, Александра Сърчаджиева, Иван Радоев, Диана Любенова (гост), Александър Дойнов.