Карл Пей, основателят на Nothing, обяви в началото на август, че компанията му ще пусне под-марка, която носи името CMF by Nothing.

Watch Pro и Buds Pro на CMF - как изглеждат предстоящият смарт часовник и слушалки на Nothing

Ето как изглежда смарт часвоникът на Nothing

Това трябваше да е Аpple Watch

За разлика от Nothing, тази под-марка е фокусирана върху достъпността на продуктите си, а първите ѝ джаджи ще се появят още през септември.

Вицепрезидентът и генералният директор на Nothing в Индия, Ману Шарма, обяви в X (Twitter), че CMF by Nothing ще проведе събитие на 26 септември.

Снимка 633856

Източник: X / buildingnothing

Въпреки че Шарма не разкри какъв точно ще е фокусът на събитието, вече имаме добра представа какво ще видим.

Разчитайки на предположенията от последните няколко седмици, звездата на шоуто ще е Watch Pro - първият смарт часовник на Nothing.

От изтекли изображения изглежда, че Watch Pro ще има заоблени ръбове като Apple Watch, корпус от алуминиева сплав и ще се предлага с оранжева каишка.

Снимка 631712

Източник: X / TechLeaksZone

Друго изтичане на информация разкрива, че дисплеят може да бъде 1.96-инчов AMOLED с поддръжка на винаги включен дисплей (AOD), 600 нита яркост и 50Hz честота на опресняване.

Появилите се в мрежата спецификации включват вграден GPS с Bluetooth 5.3, IP68 устойчивост на вода и прах, батерия от 330mAh и различни сензори за здраве.

Nothing Phone 2 и всичко за новия смартфон

Nothing Phone 2 - по-голям, по-мощен и по-светещ

И все така привлекателно прозрачен

Както казахме в началото, CMF ще цели да предоставя възможно най-достъпните джаджи и очакванията са, че Watch Pro ще струва само около 55 долара.