Редом с новите Galaxy Note 10 и Note 10+ флагмани, Samsung зарадва феновете си и с новината за ново партньорство с Microsoft, което обещава страхотни екстри за потребителите и на двете страни.

Samsung Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10+ – най-добрите телефони на Samsung до момента

Защо Galaxy Note 10 и Note 10+ са най-добрите телефони на Samsung

Всичко, което знаем за новите флагмани на Samsung

Samsung и Microsoft си партнират от години, но колаборациите им до момента бяха предимно обвързани с развитието на РС услуги и не засягаха толкова нишата на смартфоните.

Това изглежда ще се промени, като Microsoft дори ще започне да продава телефони на Samsung в собствените си магазини. Но не това е най-важният за потребителите аспект на общата им работа.

Снимка 438127

Източник: Samsung

Новите Galaxy Note 10 са първите телефони на Samsung, които разполагат с вградено приложение за свързване с Windows, чрез което могат лесно и бързо да се прехвърлят снимки, съобщения, бележки и дори нотификации.

Приложението се казва Link to Windows и замества апликацията Your Phone на Microsoft, която до момента изпълняваше подобни функции.

Note 10 телефоните също така позволяват да използваме андроидските си приложения директно през Windows PC.

Снимка 437782

Източник: Samsung

Малко по-късно през настоящата година пък очакваме да можем да правим обаждания направо от компютъра си, стига той да е свързан с Note 10.

Друга доста голяма промяна е интегрирането на Microsoft OneDrive със Samsung Gallery. Това означава, че видеата и снимките, които правим с Note 10, автоматично ще се синхронизират с облака на Microsoft.

Очаква се, че партньорството между двете компании тепърва ще набира скорост и ще осигури още повече връзки между телефоните на Samsung и Windows устройствата.