Освен новите модели смартфони Z FLip 5 и Z Fold 5, на 26 юли Samsung представи и последното поколение таблети и смарт часовници - Galaxy Watch 6 и Tab S9. Те имат подобрения и нововъведения, за да станат верен помощ в още повече дейности в ежедневието ни - както в работата, така и в свободното време.

Samsung Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 - с какво ни грабват новите модели сгъваеми смартфони

Z Flip5 и Z Fold5 - най-доброто от сгъваемите телефони на Samsung

Дизайн и производителност, които грабват от пръв поглед

Galaxy Watch6

Той е достоен наследник на Watch5 и задължителен аксесоар за всеки, който иска да е непрекъснато свързан. Моделът е в две версии - обикновена (40мм) и Classic (47мм). Отличава се с елегантен и изчистен дизайн, различното при който е по-тънката рамка и 20% по-големият дисплей, който прави четенето и писането на съобщения по-лесно.

Разполага и с по-голям избор от циферблати и цветове на каишката, за да може да създаден часовника, който най-добре приляга на нашия стил. Или пък да го променяме често спрямо настроението си.

Снимка 627817

Източник: Samsung

Под красивата опаковка се крие подобрена производителност и по-интерактивен потребителски интерфейс. За да се докаже като наш верен приятел, Watch6 е готов да ни дава персонализирани съвети за това как да подобрим деня, постиженията и съня си например. 

Следенето на физическата активност през деня и съня през нощта са функциите, с които смарт часовникът със сигурност ще ни грабне. Получаваме уведомления за нарушен сърдечен ритъм, а с функцията за телесен състав получаваме подробна информация за здравословното си състояние, както и насоки как да го подобрим. Измерваме изминати километри и изгорени калории, като може да зададем и индивидуален тренировъчен режим.

Снимка 627818

Източник: Samsung

Докато почиваме през нощта, най-новият смарт часовник на Samsung измерва телесната ни температура, анализира периодите на заспиване и събуждане, фазите на съня и различни фактори за оценка на качеството му. 

Galaxy Watch6 е с по-голяма батерия от предшественика си и отпимизирана консумация на заряда. А само за осем минути бързо зареждане си гарантираме още осем часа работа - идеално за проследяване на един качествен сън. Жестовият контрол също търпи някои положителни промени, за да бъде още по-интуитивен. По-лесно е да управляваме и камерата на смартфона си, без дори да трябва да го докосваме. 

Снимка 627820

Източник: Samsung

Galaxy Tab9

Новата серия таблети на Samsung включва три модел - S9, S9+ и S9 Ultra. И трите модела могат да се похвалят с Dynamic AMOLED 2X дисплеи и мощни процесори Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 за Galaxy. С тях работата е безпроблемна, независимо колко е натоварена. Разликата е в големината на дисплея, като всички модели са с олекотен дизайн и подсилени алуминиеви корпуси.

Снимка 627826

Източник: Samsung

Перфектната оптимизация на цветовете се гарантира от HDR10+, а честотата на опресняване може да се регулира от 60 до 120Hz в зависимост за какво използваме устройството. Има настройка и за намаляване на синята светлина с до 70% за по-голям комфорт на очите. Със съотношението 16:10 филмите изглеждат точно така, както и на телевизора. Благодарение на новата технология Vision Booster яркостта се регулира автоматично спрямо околната среда.

Снимка 627827

Източник: Samsung

Друго голямо предимство на серията е, че е първата, която получава рейтинг за водоустойчивост IP68. Той важи и за включения в комплекта S Pen, който ни гарантира максимално близо изживяване до това да пишем или да скицираме на хартия. Таблетите S9 са и с подобрена система за охлаждане, която позволява безпроблемно продължително ползване, независимо дали за гейминг или редактиране на видео съдържание с полупрофесионалното приложение LumaFusion например.

Снимка 627825

Източник: Samsung

Четворните AKG говорители са с 20% по-големи от при предишния модел и гарантират страхотен звук както при видео разговори, така и при гледане на видеа или слушане на музика. И всичко това можем да правим, докато вършим и нещо друго, защото с функцията Multi Window 8 можем да визуализираме до три приложения на екрана едновременно.

Samsung Galaxy Z Fold 5, MySmartPrice и какво разкрива изтеклото изображение за предстоящия смартфон

Какво разкрива изтеклата снимка на предстоящия Samsung Galaxy Z Fold 5

“Не променяй онова, което работи добре”

Благодарение на вградените специални приложения за чертане и дизайн, таблетът става незаменим помощник на художници, дизайнери и всички, които искат да имат свободата да творят навсякъде и по всяко време. А прехвърлянето на съдържание към и от други Samsung устройства е само с няколко кликвания.