The Rolling Stones, легендарната британска рок група влезе в любопитна колаборация с популярната марка Skechers. Резултатът е уникална колекция спортни обувки за мъже и жени.

Adidas Gazelle Bold - маратонките, който задължително трябва да имаме

Маратонките, които задължително трябва да имаме

Цветни, удобни и достъпни

Всеки от лимитираните модели се отличава с емблематичното лого на групата, избразяващо с устни и език, създадено през 1970 г. от английския художник Джон Паш.

Колекцията Skechers X The Rolling Stones е съставена от три стилови направления: модерните Skechers Uno, текстилни сникъри и модели с подметка тип "lug" и "cup".

Текстилните обувки са изработени от светлосин деним, а логото е разположено в предната част. Другите два дизайна се предлагатв черно-бяла и червено-бяла разцветка, като логото е разположено отстрани или в задната част.

Колекцията вече бе пусната ексклузивно във водещия магазин за стоки на The Rolling Stones в Лондон на 15 юни. А днес ще бъде представена масово в магазините в Обединеното кралство и Европейския съюз.

В официалното изявление на рок групата се казва: "Обичаме да си партнираме с марки, които предлагат добри продукти и да даваме на нашите фенове нещо ново, на което истински да се наслаждават."

Майкъл Грийнбърг, президент на Skechers, пък добавя: "В продължение на шест десетилетия The Rolling Stones издържаха както никой друг - бунтуваха се, покоряваха и музиката им бе слушана от милиарди. И почти всеки човек на тази планета познава тяхното емблематично лого."

4 модела обувки, които задължително ще носим през лято 2023

4 модела обувки, които задължително ще носим през лято 2023

От равни и практични, до бляскави и предизвикателни

Американската компания за обувки и преди си е сътрудничила с музиканти, сред които Ринго Стар, Бритни Спиърс, Кристина Агилера и Снуп Дог, уточняват от Independent.