Ако сме фенове на удобните спортни обувки, съчетани с ярка естетика, adidas Gazelle Bold определено е нашият избор. С нестандартния си дизайн, те са нов прочит на класическия модел, появил се още през 1966 г., направен с велур и задължително в ярки цветове.

Adidas Gazelle  и защо това са най-актуалните маратонки за пролетта

Маратонките, които всички искат тази пролет

И които са актуални вече... 50 години

Особено подходящ за хората с ограничен бюджет, моделът Gazelle Bold Green се отличават със ярка, зелена велурена конструкция, на която контрастират характерните бели ивици на adidas, както и златистите букви на надписа Gazelle. Задната част е допълнена от кожа в закачлив бонбонено розов цвят.

В областта на пръстите пък ще забележим характерното за Gazelle допълнително Т-образно парче кожа, въведено в дизайна за първи път през 70-те години на миналия век. А най-любопитното от всичко е долната част на обувката, съставена от цели три междинни подметки - изцяло в бяла цветова гама и изработени от гума.

През последните месеци винтидж тенденциите в спортните обувки се завърнаха с пълна сила. Това накара много марки да се потопят дълбоко в архивите си и да върнат цветове и силуети от миналото, включително Air Jordan 1 High Metallic Red от 1985 г. и Stüssy x Nike Vandal High Deep Royal Blue - модел, който не сме виждали от цяла вечност.

Adidas Gazelle Bold Green се появява на пазара на днес, 1 юни, и ще се продава в избрани магазини за спортни стоки по целия свят. А най-хубавото е, ще бъде достъпен и в други цветови комбинации, уточняват от GQ.