За да покажем, че обичаме някого, поводи не са нужни. Само малко въображение (или пък повече), приведено в действие. Макар че, да си признаем, едно простичко "Обичам те", прошепнато и гъделичкащо ухото, носи толкова щастие и еуфория, че друго не ни е нужно. И все пак, имаме страхотна идея за наближаващия Свети Валентин и не можем да я оставим само за себе си.

Създай фотокнига и запечатай красотата на любовта, която в момента владее сърцето ти! Не бързай да свиваш скептично устни и да махаш с ръка. Дори да не си от сантименталните и романтични натури, ще ти напомним за онзи момент с въображението, за който вече ти споменахме.

Избери снимките с най-специалните ви моменти като двойка - пътувания, екстремни преживявания или дори смешни моменти. После опитай да ги подредиш така, че да създадеш цяла история. От снимки.

Твоят помощник в тази забавна задача се нарича Pixi Photobooks - сайтът, който ще накара дигиталните снимки да оживеят върху фотографска хартия с печат по специална технология, гарантиращ наситени цветове, матиращ ефект, без отблясъци и надрасквания.

Всичко става наистина лесно. Трябва ти само регистрация в сайта и правилния подбор на снимки. Качи ги в онлайн редактора на Pixi и дай воля на творческото си Аз.

Процесът по създаване на фотокнига ще те грабне веднага - можеш да избираш от различни шаблони за корицата, да комбинираш и да редактираш, докато стигнеш до идеалния за теб вариант. Броят на снимките и страниците също зависи от теб. Хартията може да е твърда или мека.

За да е още по-лично и да придадеш особен любовен привкус на подаръка, заглавието на фотокнигата може да е заигравка със заглавието на любимия ви филм, цитат от вашата песен или пък някой ваш личен израз, който събира в себе си чувствата ви един към друг. После подреди снимките, добави стикери, рамки, колажи, а може и текст под всеки и кадър. И voila! Подаръкът за Свети Валентин е готов - с минимални усилия, но с много любов.

Pixi Photobooks предлага няколко варианта за твоята фотокнига и съответно цената й ще зависи от вида хартия и броя страници. Времето за отпечатване и доставяне на фотокнигата е между 7 и 10 дни, така че планирай умно спрямо момента, в който искаш да зарадваш любимия човек.

А за финал имаме една приятна изненада теб. Ще получиш 10% отстъпка за твоята лична и пълна с прекрасни емоции фотокнига с приложението Lidl Plus. То е безплатно и достъпно на мобилни устройства с Android и iOS. С него спестяваш всеки ден не само в магазините на Lidl. Можеш да се възползваш от ексклузивни отстъпки* и оферти от партньори на Lidl, каквито са и Pixi.

За да получиш отстъпката, трябва да поставиш специален код, когато завършваш поръчката си в сайта pixiphotobooks.com. Самият код ще откриеш в приложението Lidl Plus - от менюто натискаш Още, след това влизаш в Партньори, кликваш на офертата на Pixi и там ще видиш бутон с надпис Промо код. Натискаш бутона и копираш кода. После го прилагаш при завършване на поръчката в сайта на Pixi. Това е! Ти си на ход.

*Тези специални предложения важат само за потребители на Lidl Plus. Не ги пропускай. Разгледай секция "Партньори" и направи своя избор. С всички предимства на приложението можеш да се запознаеш тук.