Преди около седмица LG разкриха, че новият им смартфон ще носи името Velvet. Спазвайки идеята за "на час по лъжичка", компанията публикува кратко видео, което ни даде ясна представа как ще изглежда моделът.

Нaй-вероятно ще видим смартфона в пълния му блясък след около месец, а дотогава - ето както знаем за него на този етап.

LG Velvet предлага нов за марката дизайн с изчистени и заоблени линии. Акцент в него са трите камери и светкавицата, подредени в горния ляв ъгъл на гърба под формата на капка (както го виждат от компанията).

Снимка 476694

Източник: Facebook / The student tech

Дисплеят заема почти цялата предна част на корпуса, а в горния му край има малък ноч, в който е поместен предната камера. В долната част на металната рамка пък виждаме 3.5 мм жак за слушалки, което определено си е добра новина, ако не ни се дават допълнителни пари за безжични.

Снимка 476695

Източник: Facebook / Smart GAADI

Цветовете, в които ще се предлага LG Velvet, са четири - черно, бяло, тъмнозелено и преливащи оранжево и розово. Белият вариант също лесно променя цвета си, отразявайки слънчевите лъчи. Което веднага ни кара да се сетим за P серията на Huawei...

LG и хладилникът, в който можем да отглеждаме зеленчуци

В този хладилник можем да отглеждаме зеленчуци

Една страхотна идея от LG за прясна и чиста храна

Що се отнася до вътрешните характеристика на модела, все още знаем прекалено малко. Основният плюс, който LG изтъкват, е поддържането на 5G свързаност. Процесорът е Snapdragon 5G 765, който може да се определи като стъпка назад от този на V60 - Snapdragon 865. А при наличието на повече информация, ще можем да правим и още сравнения.