Последният сезон на Game of Thrones стартира преди две седмици. Нормално е всеки и навсякъде да говори само и единствено за това. Също както неизбежни са и разговорите за финала на сериала.

Луксозната туристическа компания Unforgettable Croatia решава да се включи в тези дискусии с едно много интересно предложение. Тя подарява пътуване до Хърватия за седем нощувки в 5-звезден хотел, по време на което да видим някои от местата, където е сниман Game of Thrones.

Снимка 419732

Източник: iStock

Единственото, което се изисква от нас, е правилно да предположим какъв ще е финалът на последния епизод. А всеки който поне малко е гледал сериала, знае колко трудна може да се окаже тази задача.

Хърватия е една от страните, в които за заснети някои от най-известните сцени на Game of Thrones. Това е и причината от началото на сериала през 2011 г. туризмът там да се разрасне.

Пътуването-награда ще се състои през октомври, а нощувките в луксозните хотели са за двама. Ще отседнем в Сплит за три нощи и в Дубровник - за четири. Пътуването включва и разходка с моторна лодка до островите Хвар и Вис, където ще научим някои пикантни подробности за снимките на сериала. Международните полети и други разходи обаче не са част от пакета.

Снимка 419733

Източник: iStock

Какво трябва да направим, за да участваме? Просто да влезем в сайта на компанията не по-късно от 5 май, да попълним две имена, имейл и предположението ни за финала с не повече от 1000 символа. 

Game of Thrones 8, HBO и тийзър на трети епизод

Тийзър на трети епизод на Game of Thrones 8

Мъртвите са вече тук