Дори и да не се интересуваме от мода, няма как да не сме забелязали бума на ярки цветове в последната година. Вероятно това е опитът да дизайнерите да ни извадят от апатията и затворения живот по време на пандемията. И да оправят малко настроението ни.

Един от цветовете, с които да се разведрим през тази есен, всъщност ще ни подготви и за пролетта. Защото го видяхме в дефилетата за следващия сезон - говорим за ярко розовото.

Веднага в главата ни изскача специалната линия Pink на Valentino, в която не присъства дреха или аксесоар, които да не са във въпросния цвят.

Изцяло фуксия тоалет обаче може да дойде в повече на някои хора. В този случай може да изберем една част от облеклото, която да е в актуалния цвят. Например палтото, както ни предлагат от Zara.

Аксесоар в ярко розово пък е чудесен начин да вкараме малко цвят, ако по принцип предпочитаме по-неутрални тонове.

Освен това фуксията се съчетава чудесно както с класическите черно, сиво и тъмно синьо, така и с каки, тъмнокафяво, зелено и дори червено.

Тенденция назаем: руж в ярки цветове

Тенденция назаем: руж в ярки цветове

Завръщането на един позабравен продукт

Гримът също не е подминат от розовата тенденция. Вече сме наясно, че розовият руж се завърна, но фуксията може да разцъфти в пълната си прелест и върху устните ни. Както и под формата на сенки за очи или цветна очна линия.