Колкото и бързо променлива да е модата, има дрехи и аксесоари никога не излизат от нея. Те са емблематични, превърнали се в част от поп културата и способни да внесат небрежна елегантност във всяка визия.

5-те типа джинси, които ни трябват за есента

5-те типа джинси, които ни трябват за есента

Някои вероятно вече ги имаме

И винаги когато имаме колебания какво да облечем или какъв аксесоар да изберем, спокойно може да посегнем към тези вечни класики - просто защото с тях никога няма да сгрешим. Затова е добре да бъдат неизменна част от гардероба ни, както уточнява Showbizz Daily.

Кецове Converse All-Star

Обувките са абсолютна класика, която пасва добре на всичко - и на любимия ни чифт дънки, и на небрежно-елегантната рокля, и на тениски с къси панталони или миниполи. Най-добре е да заложим на белия цвят, защото това ще увеличи възможностите за комбинации.

Яке Levi's

Денимът никога не излиза от мода. Якето на Levi's е икона, която оцелява с течение на времето и еволюцията на тенденциите. И колкото по-използвано е, толкова по-добре изглежда.

Джинси Lee

И ако якето е Levis е якето, то панталонът ще е Lee. Във времето, когато тези джински се появиха, успяха да предизвикат истинска революция. И я продължават - дори и през 2023 г.

Тениска adidas

Черно лого на бял фон - ако сме почитатели на спортното, удобно облекло, няма как да пропуснем този класически вариант.

Тренчкот Burberry

Трудно е да се каже кое идва по-рано - тренчкотът или Burberry. Това е типичният случай на дреха, която изгражда марката, и марка, която прави дрехата.

Обувки Dr. Martens

Те никога не излизат от мода. И макар днес да има доста разновидности на класическия модел, винаги за предпочитане е високият, черен, с жълти шевове. А най-хубавото е, че вече се предлагат и веган версии.

Чанта Chanel

Дизайнерската марка има множество емблематични артикули. Сред тях се откроява е подплатената чанта с верижка в дръжката и символа на марката отпред.

Очила Ray-Ban

Очилата са сред вечните модни аксесоари. Мнозина ги предпочитат - независимо дали става дума за диоптрични или слънцезащитни модели. Защото с тях винаги изглеждаме актуални и модерни.