Всяка година, когато дойдат април и май, започва голямото чудене къде да прекараме празниците. Тази година чуденката няма да е голяма.

Защото "България Еър" пуска директни полети до Дубай на 30 април, 5 и 10 май, като билетите вече са в продажба на цени от 249 евро за двупосочен, с включен ръчен багаж до 10 килограма + дамска чанта/лаптоп.

Има и възможност за допълнително закупуване на регистриран багаж, но са налични и тарифи, в които той е включен, както и цени за тръгване е от Варна.

Снимка 522579

Източник: България Еър

Редовните полети до Дубай ще започнат да се изпълняват от 30 септември, като отпътуването от София в четвъртък сутрин, а връщането в късния следобед на неделния ден, осигуряват един дълъг уикенд. Удобен вариант е и за по-дълга класическа 8- или 10-дневна почивка в едно от седемте Обединени арабски емирства.

Полетите на "България Еър" се изпълняват съобразно всички хигиенни изисквания - след дезинфекция със сертифицирани препарати и UV машина, за да гарантират спокойствието и здравето на всички пътници.

Снимка 522578

Източник: България Еър

С помощта на филтриращите системи HEPA пък се осигурява постоянна циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, за да се ограничи евентуалното разпространение на каквато и да била зараза по въздушен път на борда на самолета.