Днес разговорите за сексуалната ориентация са по-свободни откогато и да било. Всеки има правото да обича когото си поиска и да го заяви публично, дори това да не се хареса на всички. А определенията за сексуалност валят едно след друго.

Автосексуалността не е ново понятие, но напоследък все по-често се споменава. Както се досещаме от името, става дума за сексуално привличане към нас самите. Останалите не са обект на интимно желание, а перфектната нощ включва уединение и самозадоволяване.

Снимка 410629

Източник: iStock

Да доставиш сексуално удоволствие сам на себе си е обичайно и при хората, които имат партньори, независимо дали от същия или от другия пол. Човек най-добре познава собственото си тяло и знае какво да прави с него, за да стигне до края, пише Pink News.

Но при автосексуалността това е предпочитаната алтернатива на полов акт, защото останалите хора не могат да предизвикат сексуално желание, а единствено нашата физика може да ни възбуди

Бисексуалните модели, които не крият своята ориентация

Бисексуалните модели, които не крият своята ориентация

От Кара Делевин до Анджела Боуи

Мастурбацията е секс с човек, когото обичаме. До този извод достига и Уди Алън в един от филмите си преди много, много години. Надали е предполагал, че в бъдещето тези думи ще се тълкуват и като определение на автосексуалност...