Малко компании могат да си позволят да отворят магазин в огромна сграда със статут на паметник на културата, камо ли да я реновират. Apple може.

Counterpoint Reasearch и кои са 10-те най-продавани смартфона от началото на 2021 г. до момента

Топ 10 на най-продаваните смартфони

Кои са най-търсените модели на Apple

Дългоочакваният магазин на корпорацията в Лос Анджелис най-накрая отвори врати. Той се намира в една от най-красивите сгради в града - Tower Theatre, на ъгъла на "Осма улица" и "Бродуей".

Построена е през 1927 г. по проект на театралния архитект С. Чарлс Лий. От 1988 г. допреди дни прекрасната постройка стои празна и занемарена, но от технологичната компания успяват да й върнат стария блясък.

Лос Анджелис е сред най-артистичните градове в Щатите, а Apple Tower Theatre със сигурност вече е сред местните атракции и надгражда добрия му имидж. Както и този на фирмата, разбира се. Всъщност, няма да се учудим, ако сградата е собственост на Apple.

Вътре се предлага пълната гама от продукти на бранда с прочутото лого на отхапана ябълка и близо 100 служители са готови веднага да ни помогнат в избора, разказват от Hypebae. Или да ни привлекат вниманието, в случай че се загледаме в прекрасния и пищен интериор на сградата.