Основната критика към iPhone и Apple през последните години е, че компанията от Купертино не прави достатъчно, за да задоволи глада от иновации сред феновете си, но за сметка на това не се свени да поставя едни от най-високите цени на пазара.

Съдейки по писмо към инвеститорите, изпратено от Apple, анализаторите от финансовия гигант Mizuho вярват, че iPhone 11 ще продължи тази тенденция и отново няма да предложи нищо впечатляващо по отношение на нови екстри и иновативни услуги.

Лицето на следващия iPhone най-вероятно ще остане същото, като основната промяна ще е в разположението и дизайна на задния камерен модул.

Снимка 429131

Източник: Twitter / OnLeaks

От месеци насам в мрежата циркулират изображения, които показват, че iPhone 11 ще е с доста неестетичен квадратен модул на гърба си, който ще помещава трите камери и светкавицата.

Модулът в предната горна част на екрана ще се запази за трета поредна година, въпреки че редица производители на пазара успяха да го елиминират и да създадат смартфони с напълно изчистени екрани.

"Под капака" на iPhone 11 ще има нов чип в лицето на A13, но от Mizuho твърдят, че той ще е съвсем малко по-мощен от А12 Bionic. 5G модем също ще липсва от конфигурацията.

iPhone XR е най-популярният модел на Apple в момента

iPhone XR е най-популярният модел на Apple в момента

Какво означава това за настроенията на пазара