Вероятно сме гледали все някой филм от поредицата "Нощ в музея" с Бен Стилър. Ако е така, сигурно идеята да пренощуваме в някой музей ни изглежда като вълнуващо приключение, което малцина имат късмета да преживеят. А сега Airbnb ни дава тази възможност.

Да влезем в Лувъра тогава, когато всички вече са си тръгнали. Да имаме своя личен гид, който да ни разведе измежду произведенията на изкуството. Да вечеряме и да изпием няколко коктейла пред картината на Мона Лиза, където ще има изграден уютен хол.

А след това да се оттеглим в покоите си, разположени в емблематичната стъклена пирамида-вход към музея в Париж, в която е поставена още една, по-малка пирамида, гарантираща ни усамотение.

Вероятно не сме си е представяли подобна нощ. И това е разбираемо, защото за първи и единствен път някой ще получи разрешение за преживяване като това в Лувъра.

Сайтът, в който можем да резервираме всевъзможни места за спане на всевъзможни кътчета от света, си партнира в Лувъра, за да предложи едно съвсем различно изживяване. За да се включим и ние в надпреварата, трябва да дадем оригинален отговор на въпроса защо бихме били перфектните гости на Мoна Лиза, предава Daily Mail.

Vagina Museum, Лондон и първият музей на женските интимни части

Музеят, в който ще ни хване срам

Първият музей на вагината в света

Състезанието е само част от инициативите, които Airbnb и Лувъра са ни подготвили. Съвсем скоро на сайта за резервации ще бъдат публикувани подробности и ще можем да запазим своето място за някое от уникалните преживявания.