Пролетта дойде, къде си бе, момче? Така се пееше в една известна песен, а ние питаме същото. Много се радваме, че времето ще става все по-топло, а повод за радост е и новата серия спортни обувки на adidas - adizero 8.0 Snow Cone

Rolex, Disney, adidas и кои са компаниите с най-добра репутация

Кои са компаниите с най-добра репутация

Има ли изненади в топ 10

Обувките са предназначени за футбол, но силно впечатление правят цветовете. От adidas твърдят, че те са вдъхновени от детските спомени и ярките цветове, които ги съпровождат. 

Pink Lemonade

Източник: adidas

Pink Lemonade

Дизайнът е специално създаден, за да може да ни предостави най-доброто представяне на терена. Цветовите разновидности пък са цели пет. 

Grape Twist

Източник: adidas

Grape Twist

Grape Twist е умела комбинация между лилаво и оранжево. Blue Raspberry пък съчетава цели три цвята - червено, бяло и синьо. 

Watermelon Mango

Източник: adidas

Watermelon Mango

Pink Lemonade не е трудно да се досетим, че е розово и жълто. Watermelon Mango пък е зелено и розово, докато Mystery flavor ни предоставя цветовете на дъгата. 

Game of Thrones x adidas и каква колаборация да очакваме между сериала и спортната марка

Какво са ни подготвили adidas и Game of Thrones

Зимата идва през април и трябва да сме подготвени бързо да избягаме

Формата на adizero 8.0 Snow Cone е аеродинамична и ни оставя със усещането, че носим чорап. Горната част на обувката е тънка, но създадена да издържа на максимални натоварвания. Цената на adizero 8.0 Snow Cone е 120 долара