Лятото наближава напук на идващата с последния сезон на Game of Thrones зима. Топлият сезон е повод на ревизия на гардероба и планиране на нови покупки. И ако миналото лято не сме се сдобили с кошница, сега е моментът да го направим. Защото тя отново ще е най-актуалната лятна чанта.

Снимка 409079

Източник: net-a-porter.com

Миниатюрното творение на Jaquemus е в контраст с популярната му гигантска шапка от миналата година. Но пък е чудесно както за през деня, така и за вечерен коктейл.

Снимка 409077

Източник: net-a-porter.com

Твърдите кошници, като тази на Mark Cross, които се затварят като кутия, са новото допълнение към тенденцията. Те имат малко по-делови и сериозен вид и стават дори за офиса.

Снимка 409076

Източник: net-a-porter.com

Друга разновидност са плетените чанти, които ни напомнят на популярното изкуство макраме и всъщност са доста симпатични. Тази е на Cult Gaia.

Снимка 409080

Източник: net-a-porter.com

Нещо средно между кошница и кош за риба е чантата, която също се присъедини към актуалните на сезона. Ето я във вариант на Wicker Wings.

Снимка 409078

Източник: net-a-porter.com

Другата е такава, направена от дървени мъниста с осезаемо хипи звучене - ето като тази на Rosantica. Но кога може да се облечем в духа на "Децата на 60-те", ако не през лятото?