Минаха 25 години от старта на сериала "Приятели", но телевизионната продукция продължава да бъде в списъка с любимци на много хора. А ярките персонажи от нея просто не можем да забравим.

Наскоро Дженифър Анистън сподели в свое интервю, че много й липсва работата с екипа на "Приятели", защото именно тогава е намерила своите истински приятели.

А мнозина намираха в нейната героиня Рейчъл Грийн модно вдъхновение. И, както знаем, всичко ново в модата е добре забравено старо.

Снимка 443728

Източник: Ralph Lauren

Следвайки тази максима, брандът Ralph Lauren изненада всички фенове на сериала и на Рейчъл със специална колекция, посветена на 25-ата годишнина от първата серия.

Снимка 443726

Източник: Ralph Lauren

Тя е в колаборация с Warner Bros и включва цялостни визии, вдъхновени от героинята на Дженифър Анистън. Всяка от тях носи име, което кореспондира със серията, в която сме видели Рейчъл с подобно облекло, пише CNN.

Снимка 443727

Източник: Ralph Lauren

Снимка 443729

Източник: Ralph Lauren

„Приятели“ и защо жителите на Ню Йорк излизат на протест

Жителите на Ню Йорк на протест срещу "Приятели"

С какво сериалът успя да разгневи цял един квартал

Дрехите не са точно копие на тези, които актрисата носи в сериала, а са техен нов, модерен прочит. Сред моделите се открояват къси плисирани поли, дълго палто с леопардов принт и панталони с широки крачоли.