Въпреки че напоследък не сме я виждали толкова често под светлината на прожекторите, Джесика Бийл е изборът на Glamour за корица на новия брой.

В специално интервю за изданието чаровната актриса споделя любопитни подробности за себе си, за това как поддържа външния си вид и какво според нея е най-важното в живота на човек, за да бъде щастлив:

"Определено съм на мнение, че човек трябва да поддържа и да се грижи за външния си вид. Аз постигам това с йога два пъти седмично, дълги разходки с кучетата ми и здравословна диета.

Според мен много е важно човек да е наясно със себе си, с това което го прави щастлив, а не да се оставя други хора да диктуват живота му. За мен това понякога е много трудно, защото като обществена личност често пъти хората си мислят, че съм запозната с всичко и разбирам от всичко. А това определено е много далеч от истината.

Съвсем спокойно мога да си призная, че що се отнася до мода съм кръгла нула и ако стилистът ми не е свободен преди някое светско събитие, например, то аз хващам първото списание, което ми попадне и буквално изкопирвам някой от моделите".